27
Feb

Bollsta Folkets Hus är den stora träffpunkten i Ådalen.

Efter att Ros-Marie Strömqvist och Nils-Olof Nilsson, tog över driften av folkets hus för snart fyra år sedan, har arrangemangen och besökare ökat mer och mer för varje år. Under 2017 räknade man med att det gjordes drygt 50 000 besök i huset. Dagtid, förutom lunchserveringen, är det konferenser och möten som de olika lokalerna används till. Varje fredag har man ett återkommande tema som kallas för ”middag surprise”, då äter man från en varierande buffé för 99 kronor inkl. måltidsdryck, det man orkar. Onsdagsdanserna är återkommande varannan onsdag under hösten och fram till våren. Danserna besöks av danssugna från hela länet och alla har bara berömmande ord att säga om Bollsta Folkets Hus, både som danslokal och arrangör. Vissa helger är det pubafton och då är det fullt drag i lokalen. Fredagen den 2 mars kommer hela huset att gunga, som man säger i annonseringen, då spelar kända dansbandet Black Jack mellan 21.00 och 01.00 i Amorinen. I den mindre lokalen blir det pub med coverbandet 3 Is A Crowd från Sollefteå. Middag surprise serveras som vanligt från 16.30.

Den 17mars kommer Sannex till Bollsta Folkets Hus, där de kända dansbandet inte spelat tidigare.

Alla som hade förmånen att lyssna till Blueskvintetten i september förra året får nu möjligheten att återse och lyssna till dessa otroligt musikaliska killar igen. En uppmaning till alla som inte var med då, kom och lyssna om du har möjlighet! Musik i världsklass med munspelsvärldsmästaren Micke Fall i spetsen. Om man vill äta supén, som serveras mellan 18.00 – 20.00, kom ihåg att boka bord senast den 20 mars på tel. 073-183 77 10.  

Psalmtoppen med Thylle har återuppstått igen och kommer att hållas tre gånger till under mars, april och maj. Håll utkik efter annons om datum.

Den 5 maj kommer Östen med resten till Folkets Hus och de börjar klockan 19.00.

Besök hemsidan www.bollstafolketshus.se och facebook Bollsta Folkets Hus eller månadsannonsering i Kramfors bladet för att se de olika arrangemangen.

En uppmaning till alla som har möjlighet, Bollstabor i synnerhet, besök Folkets Hus på något av de arrangemang som ordnas. Vi behöver ett levande Folkets Hus.

    Den snart 30 åriga delen av Bollsta Folkets Hus uppe på höjden.

    Affischer om kommande danskvällar i foajen till Folkets Hus.

     Besök hemsidan www.bollstafolketshus.se och kolla under evenemang om kommande program.

 

     Text och foto: Lars Sjödin